"Putea să facă lucruri mărețe la națională". Un tricolor regretă refuzul lui Dan Petrescu de a deveni selecționer 

Dan Petrescu a decis să rămână la CFR Cluj în detrimentul postului de selecționer la echipa națională a României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Decembrie 2021, 18:04
Data actualizarii: Luni 20 Decembrie 2021, 18:15

Dan Petrescu a hotărât să rămână la CFR Cluj, club alături de care mai are contract până în vara lui 2024. Anunțul oficial a fost comunicat de Cristian Balaj, președintele grupării din Gruia. 

„În urma discuțiilor purtate azi, atât clubul, cât și Dan Petrescu au decis să continue împreună proiectul început la CFR. Ne bucurăm, suntem fericiți. Un antrenor în care avem încredere și un om de cuvânt, așa cum spuneam în declarațiile anterioare”, a declarat Cristian Balaj pentru CFR TV.

Regretat de Cătălin Munteanu

Invitat la un eveniment caritabil cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Cătălin Munteanu a discutat despre veștile apărute cu privire la viitorul selecționer al României, mărturisind că i-ar fi plăcut ca Dan Petrescu să accepte oferta.

"Eu cred că Dan Petrescu este o pierdere, pentru că putea să facă lucruri mărețe la echipa națională, dar cred că nu a depins în totalitate de el, fiind un antrenor sub contract, având acea clauză. Până la urmă, în discuțiile cu patronul a luat decizia de a rămâne la CFR, dar cred că pentru naționala României este o pierdere.", a declarat acesta. 

Articol recomandat de stirileprotv.ro
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!