„Ce vă miră pe voi la Hagi? S-au convins acum toți de el!” Atac dur la adresa 'Regelui' după ce a refuzat naționala: „Să urle doar pe la el”

Gheorghe Hagi Danut Lupu Echipa Nationala de Fotbal Federatia Romana de Fotbal Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 15:22
Data actualizarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 15:23

Gheorghe Hagi a refuzat propunerea venită din partea Federației.

Antrenorul Farului a primit oferta de a prelua echipa națională de la Mirel Rădoi, care a decis să nu își mai prelungească înțelegerea, însă a refuzat, motivând că la mijloc s-ar crea un conflict de interese. Hagi a punctat că se află în conducerea clubului Farul, astfel că nu ar putea să se ocupe și de banca naționalei, acesta fiind motivul refuzului.

Reacțiile au apărut imediat, iar unul dintre criticii lui Hagi este Dănuț Lupu, care a avut cuvinte dure la adresa fostului jucător. 

„Și-a luat șah mat și s-au convins acum toți de el!”

„Oameni buni, mă puteți lămuri și pe mine cu o chestie? Văd că după ani și ani tot o dați cu Generația de Aur, dar de ce tot îi spuneți acelei genarații că e Generația de Aur? Ce a câștigat, măi, oameni buni? A câștigat vreun turneu final? A câștigat vreo medalie de aur pe undeva? 

Păi, atunci, generațiilor Greciei și Danemarcei cum să le mai spunem? Acei jucători din generațiile de care eu v-am amintit chiar au câștigat turnee finale, nu ca noi. Dar, în fine, hai că accept până la urmă să îi spun și eu așa cum vă place vouă să auziți și să vorbiți.

Acum să revenim la Gică Hagi, Ce vă miră pe voi la Hagi? Nu îl știți? Tot urlă în ultimii ani că fotbalul românesc se duce în cap. Da, Gică are tot dreptul să vorbească. Este unul dintre noi și este fostul mare fotbalist și căpitan al naționalei României, Gheorghe Hagi. 

Dar uitați ce i se întâmplă când este băgat la înaintare, că el a fost băgat la înaintare, iar Burleanu s-a prins și i-a dat șah mat în fața opiniei publice. Și-a luat șah mat și s-au convins acum toți de el. Uite că i s-a dat naționala pe mână, iar Gică atunci când a fost pus în fața faptului împlinit și-a adus aminte că e patron la Farul și la Academie? 

Păi asta știam toți și știa și el de la început. Dar vă spun eu că el nu se aștepta să fie căutat de Burleanu și să i se propună postul de selecționer”, a spus Dănuț Lupu pentru ProSport

„Să urle doar pe la el pe la Academie!”

Lupu a ținut să menționeze că Hagi nu și-a dorit niciodată postul, punctând și că proiectul pe care el îl are la Academia sa nu ar funcționa la Federația Română de Fotbal. 

„Haideți să fim serioși, Gică! Dacă voiai, păi atunci veneai. Naționala nu se refuză.  Însă, vă  mai spun încă o dată că el nu a vrut de la început să vină și a picat în plasa altora, deoarece nu se aștepta să fie sunat.

Dar, de acum cred că e mai bine să urle doar pe la el la Academie, că a refuzat să devină selecționerul României când a fost pus la treabă. Iar, dacă mă întrebi pe mine, eu consider că oricum proiectul lui, cel de patru ani, este bun poate doar la Academia lui, la FRF nu merge”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!