VIDEO EXCLUSIV „Nu e vorba de conflict de interese, ci de bani!” Becali dezvăluie motivul din spatele refuzului lui Hagi 

Gheorghe Hagi a refuzat propunerea Federației Române de Fotbal!

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 12:22
Data actualizarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 12:50

Răzvan Burleanu i-a propus lui Gică Hagi să preia postul de selecționer al naționalei, după plecarea lui Mirel Rădoi, însă a fost refuzat. Motivul invocat de antrenorul Farului a fost conflictul de interese, punctând că nu ar putea prelua banca tehnică fiind conducător al unui club din Liga 1. 

Gigi Becali a vorbit despre refuzul lui Hagi de a deveni selecționer, punctând că unul dintre motivele pentru care a decis să rămână la Farul este de ordin financiar. 

Gigi Becali: „Nu e vorba de conflict de interese!”

„Mai bun ca Hagi nu e nimeni în România la ora asta, eu mă uit la fapte. Pleacă de la Viitorul se duce echipa în jos, vine el, o ridică. Rednic sau ceilalți care au fost antrenori pe acolo sunt foarte mici față de Hagi, de ce? A demonstrat-o prin fapte. El ia toți jucătorii pe care îi lăsăm noi și câștigă cu ei. Aici e fapta, la alte echipe se bat la retrogradare, la el se bat pentru playoff. 

L-am întrebat ce le face jucătorilor și a spus că antrenează. 

Nu e vorba de conflict de interese, ci de bani, material. Dacă pleacă de acolo pierde milioane de euro, ce îi pot da lui la națională? Trebuie să aleagă, ori pierd milioane, ori mă duc la națională. Nici nu știe dacă face glorie, despre marfa care e acum la națională, peste 2-3 ani discutăm. 

Florinel Coman, Man, Moruțan, copiii ăștia Ianis Hagi, face și el 25 de ani, după aia ia să îl vezi. Nu era așa tare, dar acum, să îl vezi la 25 de ani ce face la fotbal”, a spus Gigi Becali la PRO X. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!