Farul Constanta Gica Hagi Superliga Gică Hagi

Hagi, aproape să își vândă acțiunile de la Farul: ”90% din ele”

Gică Hagi a refuzat să preia echipa națională de fotbal a României.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 11:43
Data actualizarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 12:40

”Regele” a spus că nu este dispus să renunțe la proiectul Farul, iar drept urmare, pentru a nu intra într-un conflict de interese, a decis să refuze oferta primită din partea FRF.

Totuși, Ilie Dumitrescu spune că, în această vară, Hagi a fost aproape să cedeze 90% din acțiunile pe care le deține la Constanța, însă mutarea a picat. 

"Hagi a fost foarte, foarte aproape să vândă toate acțiunile în această vară, 90 la sută din ele. Ăsta era un proiect, ca Farul să devină mai puternică. Dacă s-ar fi realizat și ar fi venit o ofertă de la FRF, ar fi fost înțeles.

E ceea ce își dorește el să facă, până la urmă, pentru că el a fost în contact cu tot ceea ce înseamnă jucător, cu toți jucătorii de la echipa națională, îi cunoaște foarte bine și cum s-au dezvoltat, de la copii și juniori, iar acum ei au ajuns la maturitate și ăsta era și un moment excelent pentru Gică Hagi", a dezvăluit Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

A refuzat echipa națională!
 

Gică Hagi a refuzat echipa națională, după două ore de negocieri cu Răzvan Burleanu.

"Ne-am întâlnit, am avut o discuție în care, de la bun început, lucrurile erau clare. Am spus că, dacă sunt acționar majoritar, nu pot să fiu în altă parte, pentru că ies alte speculații. Am discutat două ore, dar nu a existat absolut nicio cale care putea să schimbe situația asta de până acum.

Nu știu ce era dacă eram acționar minoritar, cred era total diferit. Nici n-am vrut să încercăm, pentru că eu nu vreau să creez confuzie unde mă duc, vreau să lucrez unde lucrurile sunt foarte clare, oniective clare și proiect ambițios.

V-am spus că am o singură strategie, aceea de a încerca să devin cel mai bun. Am și eu părerea și opinia mea, cum și dvs aveți să spuneți ce gândiți. Eu am dreptul să spun cum văd lucrurile din punctul meu de vedere.

A fost o situație, lucrurile sunt clare, Ilie v-a zis bine, eu îmi văd de drumul meu, îmi continui proiectul, încerc să fac lucrurile cum le gândesc, sunt acționar, sunt și manager. Eu vreau să mă dezvolt cum trebuie, pentru că vreau să lucrăm frumos și nu are rost să interpretăm ce nu rebuie.

Rămâne să vedem ce va fi în viitor. Eu vreau să îmi găsesc parteneri, nu e de vânzare. Acționari însemnă parteneri, ca să fim mai puternici. E normal și logic. Atât. Vreau să fiu în primele echipe din România, pentru că la Academie și la infrastructură suntem cei mai buni. Mai trebuie să muncim și la echipa mare", a spus Hagi, la Digisport, duminică seară.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!