Gică Hagi a refuzat echipa națională: "S-ar fi dus la zona de conflict de interese"

Gica Hagi Echipa Nationala Razvan Burleanu Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 20:05
Data actualizarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 23:14

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că a existat o întâlnire între Răzvan Burleanu și Gică Hagi pentru preluarea echipei naționale a României.

După plecarea lui Mirel Rădoi de la națională, oficialii Federației Române de Fotbal au făcut o listă a posibililor antrenori care ar putea prelua reprezentativa României. 

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că Răzvan Burleanu a avut o discuție cu Gică Hagi pe acest subiect, iar răspunsul managerului de la Farul Constanța a fost unul negativ din cauza statului pe care îl are la club. 

"Apreciez inițiativa lui Burleanu de a-l căuta pe Gică Hagi. I-a propus un proiect pe patru ani. Știu cât de mult și-a dorit să facă performanță și ca antrenor. Este extrem de complicat ca Gică Hagi să preia echipa națională. Ar fi fost primul caz din lume ca un general manager și acționar să preia echipa națională.

S-ar fi dus la zona de conflict de interese, însă Gică Hagi este un tip corect. I-a spus că nu se poate, i-a spus că au fost discuții să vândă toate acțiunile de la Farul... El vrea să preia naționala când o să fie doar antrenor.",  a declarat Ilie Dumitrescu la DigiSport Special. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!