Mirel Radoi Echipa Nationala Nationala Mirel Radoi

Federația nu a negociat doar cu Gică Hagi! Ce condiții ar fi pus Mirel Rădoi pentru a rămâne pe banca tricolorilor

Răzvan Burleanu caută soluții pentru banca echipei naționale.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 10:41
Data actualizarii: Luni 22 Noiembrie 2021, 10:53

Președintele FRF a negociat cu Gică Hagi, însă nu a reușit să ajungă la un acord cu ”regele”, deoarece acesta nu vrea să renunțe la proiectul Farul. Într-o măsură egală, și Mirel Rădoi este dorit de feredație.

Federația nu a negociat doar cu Gică Hagi!

”Întâlnirea dintre Răzvan Burleanu și Rădoi va avea loc vineri sau luni, în funcție de anumite repere din programul președintelui. Eu sper în continuare ca Mirel să rămână, e firesc să purtăm acest dialog. Mai departe, e hotărârea lui să acționeze cum va crede de cuviință”, a spus Mihai Stoichiță, săptămâna trecută.

Vineri, Răzvan Burleanu și Mirel Rădoi s-au întâlnit și au discutat despre un nou contract. Rădoi a impus mai multe condiții, printre care semnarea unui contract pe cinci ani, care să îi permită să pregătească în siguranță următoarele campanii.

Practic, Rădoi vrea să fie sigur că se poate pregăti preliminariile Campionatului European din Germania, dar și preliminariile Cupei Mondiale din America de Nord, atunci când numărul de echipe calificate va fi mai mare.â

Pe lângă durata contractului, Rădoi a impus și o condiție financiară. Acesta cere salariu mărit pentru toți membri staffului, dar nu și pentru el, anunță Playsport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!