"Trebuie sa fie titular la nationala!" Contra e incoltit! A dat doua pase de gol si e cerut pentru meciurile cu Feroe si Norvegia: "E cel mai bun mijlocas din Romania!"

"Trebuie sa fie titular la nationala!" Contra e incoltit! A dat doua pase de gol si e cerut pentru meciurile cu Feroe si Norvegia: "E cel mai bun mijlocas din Romania!"

Cosmin Contra l-a lasat deoparte pana acum, dar pare ca nu mai are incotro. 

Dan Nistor a fost om de baza pentru Dinamo in meciul castigat 2-1 cu Voluntari, sambata seara pe Stefan cel Mare. El a fost cel care a dat pasa de gol la fiecare dintre cele doua reusite ale dinamovistilor. Nistor continua forma buna dupa ce a reusit dubla in victoria din Cupa Romaniei 3-1 cu UTA Arad. 

Cosmin Contra a fost in tribune la meciul dintre Dinamo si Voluntari si l-a urmarit pe Nistor. Florin Prunea, presedintele lui Dinamo, a stat langa selectioner si a sous ca acesta a fost impresionat de Nistor. 

Astfel, oficialul dinamovist spune ca nu se pune problema ca Nistor sa lipseasca din lotul nationalei pentru meciurile cu Insulele Feroe si Norvegia. 

"Nistor trebuie sa fie titular in echipa nationala. Am vazut meciul impreuna cu Cosmin Contra si cred ca a fost impresionat de Nistor. E cel mai bun mijlocas din Romania. L-as vedea doar pe Stanciu aproape de Nistor ca valoare. 

Nu ai cum sa nu remarci forma fizica si modul in care se pregateste si priveste jocul de fotbal. Eu cred ca este in cea mai buna forma a lui de cand joaca fotbal. Nici nu se pune problema sa nu fie luat la echipa nationala", a spus Florin Prunea la DigiSport. 

Nistor nu a fost convocat de Contra pentru precedentele meciuri ale nationalei si este cunoscut faptul ca selectionerul nu are o relatie buna cu jucatorul dinamovist de pe vremea cand a antrenat in Stefan cel Mare. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce aduce EURO 2020 în economia României. Estimările sumelor cheltuite de cei 25.000 de suporteri
BRAT
Modifică setările cookies