"Daca aduc un plus de valoare echipei nationale, de ce sa nu ii naturalizam?!" Reactia lui Razvan Rat despre posibila convocare a lui Camora

Razvan Rat a comentat la emisiunea Ora exacta in sport naturalizarea lui Camora. 

Fotbalistul celor de la CFR Cluj si-a luat cetatenia romana si poate sa fie convocat de Mirel Radoi la echipa nationala. 

Naturalizarea lui Camora a starnit multe controverse, Ciprian Marica spunand in urma cu cateva zile ca nu este de acord cu acest lucru, tinand cont de regula U21 din Liga 1. 

Razvan Rat a declarat ca, din punctul lui de vedere, jucatorii care pot aduce un plus de valoare trebuie sa fie lasati sa joace la nationala. 

"Vom vedea daca va fi convocat. La momentul acesta, Camora este un jucator eligibil, care are valoare si a demonstrat-o la echipa lui de club deja de foarte multi ani. Este o situatie ciudata, pentru ca Romania nu a mai avut niciodata un jucator naturalizat, dar cred ca vom incepe si noi. Sunt foarte multe echipe care au jucatori naturalizati de care se folosesc, Ucraina, Elvetia, Austria... 

E clar ca daca exista jucatori care pot fi naturalizati si care intr-adevar aduc un plus de valoare echipei nationale, de ce sa nu ii folosim? E foarte important sa intelegem ca a juca la echipa de club este foarte diferit de echipa nationala. Este foarte important ca jucatorii sa se poata adapta si sa joace la fel, sa aduca un plus de valoare pentru echipa nationala, care e foarte diferita de echipa de club", a punctat Razvan Rat la Pro X. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Şefa DIICOT, Giorgiana Hosu, a demisionat din funcţie. Anunțul făcut de Ministerul Justiţiei
BRAT