SUEDIA - ROMANIA 2-1 | Cum le-a raspuns Contra la conferinta de presa celor care l-au criticat pentru schimbarea lui Puscas! Motivul inlocuirii: "Asta mi-a spus in timpul meciului"

Suedia 2-1 Romania. Nationala a jucat doar in repriza a doua, dar nu a putut compensa greselile din prima parte. Keseru a marcat unicul gol. TOATE FAZELE VIDEO AICI

Cosmin Contra a fost criticat de mai multe voci din fotbalul romanesc, intre care Cornel Dinu si Basarab Panduru, pentru una dintre inlocuirile facute in repriza a doua. La 2-1 pentru nordici, el l-a scos pe George Puscas, cel mai impins om al echipei, si l-a bagat pe Ianis Hagi.

Selectionerul a explicat la conferinta de presa de ce l-a inlcuit pe Puscas.

"George nu mai putea. Nu mai avea energie si pierduse din ritm. Mi-a zis ca nu mai poate. Am decis sa-l introduc pe Ianis Hagi, un fotbalist pe care il stim cu totii si care poate aduce un plus la fazele fixe.

Pe final m-am gandit sa-l introduc pe Andrei Ivan si sa incercam sa profitam de viteza lui foarte buna. Putea sa-mi iasa pentru ca au fost ceva ocazii. In partea a doua am aratat bine, am jucat de la egal la egal", a declarat Cosmin Contra la conferinta de presa.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Programarea pentru vaccinarea cu Pfizer, reluată de sâmbătă. Câte persoane vor putea primi serul
BRAT

Modifică setările cookies