Suedia - Romania PRO TV antrenament Cornel Dinu Cosmin Contra UEFA euro 2020 EURO

SUEDIA - ROMANIA 2-1 | "CIRC! COMICARIE! O RUSINE!" Contra, atacat de o legenda a fotbalului romanesc dupa meciul de la Stockholm

Romania a pierdut meciul din Suedia si rateaza startul catre Campionatul European din 2020.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Martie 2019, 22:23
Data actualizarii: Sambata 23 Martie 2019, 22:36

Romania porneste cu stangul campania de calificare pentru UEFA Euro 2020, dupa o infrangere la limita in Suedia. Elevii lui Cosmin Contra nu au putut intoarce rezultatul inregistrat in prima repriza, chiar daca Claudiu Keseru a marcat in minutul 58.

La finalul partidei, Cornel Dinu a comentat in termeni extrem de duri metodele de antrenament pe care Cosmin Contra le-a folosit la baza de la Mogosoaia.

"Am vazut la echipa nationala, la antrenamentele transmise, ceva ce seamana cu Cirque du Soleil. Nu se poate comicaria asta, nu se pot face rusinile astea de exercitii. Sa treci mingea peste sarma ghimpata si sa zici ca e exercitiu care te ajuta, sa vii cu o minge de pe plaja, este o rusine, domne.

Au venit baieti care n-au jucat niciodata si inventeaza tot felul de lucruri. Ii pune pe o minge din cauciuc care se misca, sa loveasca mingea. Pai, ce, ma, sunteti nebuni?! E 4 martie sa fie cutremur? E exercitiu pentru unghii. A trecut, ma, cutremurul din 4 martie. Nu mai tremura pamantul. La echipa nationala trebuie facuta tactica, scheme. Si ma opresc aici ca ma apuca pandaliile", a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

Modifică setările cookies