SUEDIA - ROMANIA | "Niciodata nu trebuie sa ne dam batuti! Nu s-a jucat calificarea" Tudor Baluta crede intr-o calificare la UEFA Euro 2020!

Romania pierde startul catre turneul final.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Martie 2019, 22:00
Data actualizarii: Sambata 23 Martie 2019, 22:16

Romania nu a reusit sa intoarca scorul in meciul cu Suedia si pierde startul in campania de calificare pentru UEFA Euro 2020. Elevii lui Cosmin Contra au creat mai multe probleme la poarta adversa in repriza secunda, iar intrarile lui Keseru, Ianis Hagi si Andrei Ivan au adus un plus in compartimentul ofensiv.

Tudor Baluta a vorbit dupa meciul pierdut de nationala Romaniei in Suedia, spunand ca ar fi trebuit sa obtinem mult mai mult din acest meci.

"Puteam obtine cel putin un egal. Nu ne-am ridicat la nivelul dorit in prima repriza. Am facut cateva greseli in urma carora au venit golurile.

Vorbim despre un singur meci din multe pe care trebuie sa le jucam. Cu siguranta nu s-a jucat calificarea. Mai avem multe partide si cu siguranta vom putea obtine cat mai multe puncte.

Normal ca am fi putut mai mult in prima repriza. S-a vazut ca la pauza s-au schimbat lucrurile. Cu toate acestea, nu mergem dezamagiti la urmatorul meci. Speram sa obtinem cele trei puncte cu Feroe.

Niciodata nu trebuie sa ne dam batuti, indiferent de scor. Era 2-0 la pauza si consider ca am fi putut marca golul egalizator. Avem de invatat din acest meci, trebuie sa mergem increzatori si sa facem jocuri cat mai bune", a spus Tudor Baluta dupa partida cu Suedia.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies