Nationala

L-a ascultat selectionerul pe nasul Becali?! :) Radoi a titularizat 4 fotbalisti de la FCSB in meciul cu Irlanda de Nord

Romania a jucat ultimul meci din aceasta editie de Nations League, in deplasare contra Irlandei de Nord.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Noiembrie 2020, 22:59
Data actualizarii: Miercuri 18 Noiembrie 2020, 23:45

Pentru acest meci, Mirel Radoi a titularizat nu mai putin de 4 fotbalisti de la FCSB: Valentin Cretu, Iulian Cristea, Florin Tanase si Dennis Man.

Aceste titularizari vin dupa ce pentru meciurile din octombrie cu Islanda, Norvegia si Austria niciun fotbalist de la echipa lui Gigi Becali nu au facut parte din lot, fapt ce a starnit furia finantatorului clubului.

La momentul acela, ajutat si de rezultatele proaste inregistrate de prima reprezentativa, Becali l-a criticat dur pe Radoi , in principal pentru faptul ca nu a convocat niciun fotbalist de la echipa lui.

"Ba... fara Man, Coman si Tanase n-ai ce cauta la nationala Romaniei. Aia-i nationala? Pai, Tanase e cel mai bun jucator din Romania la ora asta si nu e convocat! Man, unul dintre cei mai buni. 15 milioane. Nu e convocat «15 milioane». 11-le ideal este: iei foaie si scrii primul Tanase, dupa aia nu stiu ce faci. Pui Tanase, Man, Coman si Olaru. Astia 4. 

Fara astia nu poti sa incepi, iei bataie de la toti. Daca incepi fara Tanase, nu ai ce sa joci. E numarul 1. Tanase, Olaru, Man si Coman, s-a rezolvat echipa nationala a Romaniei", declara Gigi Becali pe 23 octombrie.

Modifică setările cookies