radoi Dorinel Munteanu Nationala Fotbal extern

Mirel Radoi, CRITICAT de un fost coleg de la nationala: "Daca avea onoare si verticalitate, nu trebuia sa accepte!"

Cel mai selectionat jucator din istoria nationalei Romaniei, Dorinel Munteanu, a lansat un atac la adresa lui Mirel Radoi.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Noiembrie 2020, 21:10
Data actualizarii: Miercuri 18 Noiembrie 2020, 21:18

Dorinel considera ca la nationala era mai potrivit un antrenor cu experienta. De asemenea, fostul manager de la Oltelul Galati a spus ca Radoi trebuie sa spuna pas ofertei de la FRF, pentru ca echipa natioanala de senior nu e la fel ca echipa de tineret. 

"Radoi, daca avea onoare si verticalitate, nu trebuia sa accepte! Trebuia sa stie ca echipa nationala nu este Under 21. Dar eu cred ca acum trebuie sa continue, sa-si duca mandatul pana la sfarsit si dupa aceea tragem concluzii.

Il simpatizez pe Radoi, mi-a fost coleg, dar n-am avut alta solutie de l-am numit pe el. Neamul nostru, poporul nostru, face asa: cand un antrenor iese in evidenta il propune la cea mai inalta functie. Suntem un popor pripit atunci cand luam decizii importante", a declarat Dorinel Munteanu pentru Gazeta.

Fostul campion din Liga 1 a identificat lipusurile echipei nationale si a dezvaluit pe cine ar pune la carma Romaniei, dar si motivul pentru care Hagi nu va veni la echipa. 

"Jucatori talentati avem, am demonstrat asta, dar dupa ultimele infrangeri n-am vazut reactii ale jucatorilor. Nu se poate asa ceva! Trebuie sa ai in echipa jucatori cu caracter foarte puternic. Trebuie sa mergem inainte.

Un antrenor cu o experienta foarte mare. De exemplu, Dan Petrescu. Dar va avea probleme mari la echipa nationala. Fiindca jocul echipei sub Dan Petrescu nu functioneaza. Nici la Cluj, dar acolo are rezultate. Nea Mircea nu vrea, Loti Boloni nu vrea, Olaroiu e la bani multi, nu vine.

Gica poate sa fie o discutie, e clar, are experienta! El a avut ghinion, n-am avut sanse cu Slovenia. Am fost net superiori atunci, dar l-au dat afara repede. Hagi e o varianta. Dar nu cred ca Burleanu o sa apeleze la Hagi! Nu stiu daca iubeste sau nu Generatia de Aur", a declarat Munteanu. 

Modifică setările cookies