Nations League

Serbia 5-0 Rusia | Show total facut de nationala lui Jovic!  Sarbii au ajutat Romania sa prinda urna a doua pentru preliminariile Campionatului Mondial

Serbia si Rusia se intalnesc in etapa 6 din Liga B din Nations League!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Noiembrie 2020, 22:39
Data actualizarii: Joi 19 Noiembrie 2020, 01:01

Nationala Romaniei depindea de scorul meciului dintre Serbia si Rusia pentru a putea urca in a doua urna a preliminariilor pentru Campionatul Mondial. 

Serbia le-a intins o mana de ajutor romanilor si au distrus Rusia in prima repriza. Radonjic a deschis scorul in minutul 10, iar Jovic a maris avantajul in minutul 25. Vlahovic a marcat in minutul 41 din pasa lui Jovic, care a reusit sa faca dubla in primul minut de prelungiri! 

Show-ul nationalei antrenate de Ljubisa Tumbakovic a continuat si dupa pauza. Dupa ce a reusit doua assisturi in prima repriza, Filip Mladenovic si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor dupa o pasa a aceluiasi Vlahovic.

A fost de altfel si ultimul gol al partidei, care a ajutat Romania sa prinda urna a doua pentru preliminariile Campionatului Mondial din Qatar.

Aceasta victorie nu a ajutat foarte mult nationala Serbiei, care a terminat grupa doar pe locul 3, cu 6 puncte, 5 mai putin decat echipa de pe primul loc, Ungaria. 

 
 
 

Modifică setările cookies