Romania debuteaza in Nations League cu arbitrul cu care s-a calificat la ultimul EURO! UEFA a anuntat pe cine trimite la Romania - Muntenegru, vineri seara, 21:45, ProTV

Romania debuteaza in Nations League cu arbitrul cu care s-a calificat la ultimul EURO! UEFA a anuntat pe cine trimite la Romania - Muntenegru, vineri seara, 21:45, ProTV

Romania - Muntenegru e vineri seara, de la 21:45, IN DIRECT la ProTV!

Partida pe care echipa nationala a Romaniei o va disputa, vineri, in debutul Nations League cu selectionata Muntenegrului va fi arbitrata de o brigada din Slovacia condusa de Ivan Kruzliak.

Centralul va fi ajutat de arbitrii asistenti Tomas Somolani si Branislav Hancko. Al patrulea oficial a fost desemnat Tomas Mokos, in timp ce arbitri aditionali au fost delegati Filip Glova si Michal Ocenas.

In varsta de 34 de ani, Ivan Kruzliak a mai condus in cariera sa echipa nationala a Romaniei, la 11 octombrie 2015, in partida din deplasare cu Insulele Feroe din preliminariile EURO 2016, castigata atunci de "tricolori" cu scorul de 3-0.

De asemenea, centralul slovac a arbitrat la 28 august 2014 meciul pierdut de Petrolul Ploiesti cu 1-2 in deplasare cu Dinamo Zagreb, in play-off-ul Europa League, editia 2014-2015.

Echipa nationala a Romaniei intalneste vineri, 7 septembrie, de la ora 21:45, selectionata Muntenegrului, in prima partida din cadrul Nations League, meci care se va desfasura cu portile inchise. Luni, 10 septembrie, de la ora 21:45, Romania va intalni pe stadionul Partizan din Belgrad, selectionata Serbiei in aceeasi competitie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies