Scandal incredibil! Jucatorii unei nationale de Mondial boicoteaza debutul in Nations League! Echipa de FUTSAL ar putea intra in loc

Jucatorii nationalei Danemarcei au parasit cantonamentul inaintea debutului in UEFA Nations League si anunta ca nu vor sa joace pana cand Federatia nu le va indeplini cererile.

Danemarca va juca in primul meci din UEFA Nations League, contra Tarii Galilor, joi seara, cu jcuatori de la futsal si din ligile inferioare, anunta BBC!

Fotbalistii echipei nationale, in frunte cu Christian Eriksen si Kasper Schmeichel, nu vor sa joace impotriva Tarii Galilor, in primul meci din Nations League, pentru ca Federatia nu le-a indeplinit pretentiile legate de incasarea banilor din drepturile comerciale.

Potrivit presei daneze, reprezentantii jucatorilor s-au intalnit de 27 de ori cu cei ai Federatiei pentru clarificarea problemei, insa de fiecare data fara succes!

Fotbalistii convocati de Age Hereide au anuntat, astfel, ca nu vor juca, pentru ca mai apoi selectionerul si secundul John Dahl Tomasson sa fie anuntati ca nu va fi nevoie ca ei sa stea pe banca in conditiile disputarii partidei cu Tara Galilor cu jucatori adusi de la futsal sau din diviziile inferioare.

Danemarca va apela la alinierea unei echipe improvizate pentru a nu fi sanctionata mai aspru de UEFA.

In 2017, nationala feminina a boicotat un meci contra Suediei, din preliminariile pentru Campionatul Mondial, pierzand la masa verde cu 0-3 si fiind amendata cu 18.000 lire.

Acum, danezii se tem, insa, sa nu fie exclusi daca nu vor juca deloc partida.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii au susținut prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies