Marti 04 Septembrie 2018, 13:37

Scandal incredibil! Jucatorii unei nationale de Mondial boicoteaza debutul in Nations League! Echipa de FUTSAL ar putea intra in loc

Jucatorii nationalei Danemarcei au parasit cantonamentul inaintea debutului in UEFA Nations League si anunta ca nu vor sa joace pana cand Federatia nu le va indeplini cererile.

Danemarca va juca in primul meci din UEFA Nations League, contra Tarii Galilor, joi seara, cu jcuatori de la futsal si din ligile inferioare, anunta BBC!

Fotbalistii echipei nationale, in frunte cu Christian Eriksen si Kasper Schmeichel, nu vor sa joace impotriva Tarii Galilor, in primul meci din Nations League, pentru ca Federatia nu le-a indeplinit pretentiile legate de incasarea banilor din drepturile comerciale.

Potrivit presei daneze, reprezentantii jucatorilor s-au intalnit de 27 de ori cu cei ai Federatiei pentru clarificarea problemei, insa de fiecare data fara succes!

Fotbalistii convocati de Age Hereide au anuntat, astfel, ca nu vor juca, pentru ca mai apoi selectionerul si secundul John Dahl Tomasson sa fie anuntati ca nu va fi nevoie ca ei sa stea pe banca in conditiile disputarii partidei cu Tara Galilor cu jucatori adusi de la futsal sau din diviziile inferioare.

Danemarca va apela la alinierea unei echipe improvizate pentru a nu fi sanctionata mai aspru de UEFA.

In 2017, nationala feminina a boicotat un meci contra Suediei, din preliminariile pentru Campionatul Mondial, pierzand la masa verde cu 0-3 si fiind amendata cu 18.000 lire.

Acum, danezii se tem, insa, sa nu fie exclusi daca nu vor juca deloc partida.VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20
Ce rating a primit România, după ultimele măsuri ale Guvernului. Deficitul va continua să crească