Romania - Bosnia Nations League Romania Nationala

VIDEO România - Bosnia, ”sold-out”! Toate biletele pentru ultimul meci din Nations League au fost epuizate

După 1-1 vineri seara cu Finlanda în deplasare, România lui Edward Iordănescu joacă luni, de la ora 21:45, pe stadionul Giulești, ultimul meci din actuala ediție a Ligii Națiunilor, cu Bosnia și Herțegovina.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 17:57
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 17:57

Cu o zi înainte de startul partidei cu Bosnia, toate biletele pentru partida de pe stadionul Rapidului au fost epuizate. Pe platforma online care comercializează tichete de acces la această partidă, toate sectoarele sunt ”sold-out”.

Edi Iordănescu a susținut conferința de presă premergătoare partidei România - Bosnia. Selecționerul a dezvăluit că se așteaptă la o altă atitudine din partea elevilor săi în meciul de luni.

”Îmi doresc că impresia lăsată să fie o altă imagine. Trebuie să plecăm de la asta, să transformăm această imagine în normalitate. Istoria și statistica au rolul lor, contează mai puțin când intri pe teren.

Trebuie să ai o mentalitate corectă și ce derivă de acolo. Dacă vom avea mentalitatea corectă, energia și inspirația de a alege bine, vom avea șanse pentru un rezultat pozitiv”, a spus, printre altele, Edi Iordănescu.

VIDEO - Conferința de presă a lui Edi Iordănescu

După remiza cu Finlanda, România a ajuns la patru puncte și a rămas pe ultimul loc în Grupa 3 din Liga B, la un singur punct în spatele nordicilor. 

Pentru a scăpa de ultima poziție și, implicit, de retrogradarea în Liga C, România are nevoie de un succes în ultimul meci cu Bosnia, deja câștigătoare a grupei, și de un rezultat pozitiv în meciul dintre Muntenegru și Finlanda.

Clasamentul Grupei 3, Liga B:

1. Bosnia - 11p

2. Muntenegru - 7p

3. Finlanda - 5p

4. România - 4p

Modifică setările cookies