Nationala

Rapidistul care ar putea deveni secundul lui Edi Iordănescu la națională

Dezbateri aprinse în birourile FRF pentru stabilirea staff-ului naționalei.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 12:22
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 12:49

Edi Iordănescu a fost numit marți în funcția de selecționer al naționalei, iar în aceste zile va decide și staff-ul cu care va lucra. 

Cum cei din FRF l-au înștiințat că Florin Constantinovici și Leontin Toader vor fi în continuare secunzi, lui Iordănescu junior îi mai rămâne să-și aleagă un antrenor secund. 

Adrian Iencsi, luat în calcule pentru funcția de antrenor secund la națională

După ce ieri a apărut varianta Mihai Pintilii, tehnician în staff-ul lui Anton Petrea, la FCSB, digisport.ro scrie azi că Adrian Iencsi (46 de ani) ar putea să devină colaboratorul lui Edi Iordănescu. Fostul căpitan al Rapidului e liber de contract de la finele anului 2020, când a antrenat formația giuleșteană și a pregătit mai multe formații din diviziile inferioare.

Tot Iencsi are marele merit de a-l fi introdus titular la echipa a doua a Universității Craiova, pe când era junior, pe Octavian Popescu, unul dintre cei mai talentați fotbaliști români, transferați de FCSB de la trupa olteană. 

Campion cu Rapid și cu Spartak Moscova, Adrian Iencsi a strâns 30 de selecții la națională și a jucat la prima reprezentativă împotriva unor atacanți precum Jan Koller sau Pedrag Mijatovic.

Adrian Iencsi le-a dat încredere și s-a bazat când erau foarte tineri pe Florin Tănase, Bogdan Țîru și Cosmin Achim (la Voluntari), Adrian Șut (Unirea Jucu și Pandurii), Grigore Turda (la Suceava și Pandurii Târgu Jiu), Octavian Popescu (Universitatea Craiova II), Ștefan Pănoiu și Rareș Ilie (Rapid). 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies