Liga 1

Edi Iordănescu și-a ales secundul pentru echipa națională! Informația oferită de Mihai Stoica

Edi Iordănescu (43 de ani) a devenit noul selecționer al României, iar la conferința de presă în care a fost prezentat a anunțat că încă se gândește la echipa pe care urmează să o aibă în staff-ul tehnic.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 09:22
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 09:23

Recent, a apărut informația potrivit căreia Edi Iordănescu va lucra alături de secundul Florin Constantinovici și antrenorul de portari Leontin Toader, care au făcut parte și din echipa lui Mirel Rădoi, însă selecționerul a anunțat că are de gând să aducă și câteva nume noi în staff.

Edi Iordănescu și-a ales secundul pentru echipa națională!

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, spune că Edi Iordănescu a stabilit deja antrenorul secund pe care îl va aduce la echipa națională, însă nu a dorit să îi ofere numele, limitându-se să transmită că este vorba de un fost internațional.

"Eu ştiu cine va veni secund, dar nu pot să zic. E fost internaţional, va sta chiar pe bancă", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

În momentul prezentării, Edi Iordănescu a subliniat că nu se grăbește să ia o decizie în privința staff-ului de la echipa națională, dorind să ia deciziile corecte.

"Staff-ul este în lucru, mai sunt lucruri pe care trebuie să le pun la punct. E posibil ca o parte dintre cei care au format staff-ul lui Mirel să continue, îmi doresc și continuitate, dar o să vedeți și fețe noi. 

Vreau să fiu inspirat să iau deciziile corecte. Mi-aș dori un staff competent, este în fruntea agendei mele, zilele următoare mă voi concentra pe acest aspect", a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă de prezentare la echipa națională.

Programul naționalei României în 2022:

  • 25 martie: România - Grecia (amical)
  • 29 martie: Israel - România (amical)
  • 4 iunie: Muntenegru - România (Liga Națiunilor)
  • 7 iunie: Bosnia și Herțegovina - România (Liga Națiunilor)
  • 11 iunie: România - Finlanda (Liga Națiunilor)
  • 14 iunie: România - Muntenegru (Liga Națiunilor)
  • 23 septembrie: Finlanda - România (Liga Națiunilor)
  • 26 septembrie: România - Bosnia și Herțegovina (Liga Națiunilor)
Modifică setările cookies