Ionel Gane Echipa Nationala edi iordanescu staff nationala Nationala

Ionel Gane, secund la naționala României? Edi Iordănescu a dat răspunsul în direct

Edi Iordănescu are în continuare un post vacant în staff-ul de la echipa națională, cel de antrenor secund.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Februarie 2022, 19:59
Data actualizarii: Marti 15 Februarie 2022, 20:02

După ce s-au vehiculat mai multe nume, precum Mihai Pintilii, Daniel Pancu, Mihai Teja sau Mihai Ianovschi, Edi Iordănescu ar fi ajuns acum la varianta Ionel Gane, cel care a asistat aseară la derby-ul dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova, scor 2-0.

Ionel Gane, secundul lui Edi Iordănescu?

Întrebat dacă va colabora cu Gane, Iordănescu a ezitat să ofere un răspuns direct, spunând că decizia finală va fi luată în această săptămână.

"Este unul dintre cei cu care discut și săptămâna asta vom concluziona cu secundul. Nu pot să mă antepronunț pentru că nu este o decizie finală. Un singur secund, restul staff-ului este complet, a suferit niște modificări structura staff-ului", a spus Edi Iordănescu, la Digisport.

De-a lungul carierei, Ionel Gane (50 de ani) a fost principal la echipe precum FC Universitatea Craiova, Turnu Severin, Corona Brașov, Petrolul sau Dinamo. El a făcut parte și din staff-ul lui Cosmin Contra la echipa națională, în perioada 2017-2019.

În acest moment, staff-ul lui Edi Iordănescu este format din Florin Constantinovici (secund), Leo Toader (antrenor de portari), Michelle Iannucci, Alexandru Radu (analiști video) și Cristian Dragotă (preparator fizic).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!