Nationala

VIDEO Edi Iordănescu are susținerea ”Regelui”! Cum a comentat Gică Hagi numirea noului selecționer

Edi Iordănescu a fost instalat în funcția de selecționer al României. Contractul cu FRF este valabil până în 2024, iar principalul obiectiv este calificarea la Campionatul European din 2024.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 22:14
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 22:19

Gică Hagi, antrenorul celor de la Farul și primul tehnician contactat de Răzvan Burleanu pentru preluarea naționalei, a vorbit despre numirea lui Edi Iordănescu.

"Cu toţii trebuie să-i urăm baftă, succes. Cu toţii trebuie să fim lângă el. Sperăm să fie inspirat, să îşi atingă obiectivele şi gândurile pe care le are, să încerce să ne facă fericiţi, să califice echipa şi să facă tot mai bine la fiecare meci.

Gică Hagi, despre numirea lui Edi Iordănescu la națională

E o muncă grea, nu e uşor să construieşti o echipă competitivă, îi va fi greu. Cred că e conştient de lucrul acesta, cunoaşte fotbalul românesc şi îi cunoaşte şi pe ceilalţi de afară. Să ne demonstreze, iar noi sperăm să fie foarte bine. Nu pot să vorbesc despre Loți (n.r. - Boloni), nu putem să comentăm ce au făcut alții, pentru că vine polemica. Nu vreau să intru cu nimeni în polemică", a spus Gică Hagi, la conferința de presă.

VIDEO - Declarațiile lui Gică Hagi despre Edi Iordănescu

Meciul de debut al lui Iordănescu Jr. pe banca României va avea loc pe 25 martie, într-un amical cu Grecia. Patru zile mai târziu, ”tricolorii” vor avea un alt test pentru meciurile din Nations League, în compania reprezentativei Israelului.

Nations League, care poate permite României să aibă un traseu mai ușor pentru Campionatul European, va debuta pe 4 iunie. România se va deplasa în Muntenegru pentru primul meci, iar trei zile mai târziu va juca în Bosnia

Programul României în Nations League:

4 iunie: Muntenegru - România

7 iunie: Bosnia-Herțegovina - România

11 iunie: România - Finlanda

14 iunie: România - Muntenegru

23 septembrie: Finlanda - România

26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina

Modifică setările cookies