VIDEO EXCLUSIV Variantă bombă propusă în direct: Adi Mutu, secundul lui Edi Iordănescu: "Lovitură de imagine! Trebuie să accepte"

Edi Iordănescu a devenit noul selecționer al României și a anunțat că în această perioadă lucrează la completarea staff-ului tehnic.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 11:28
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 11:29

După ce Mihai Stoica a anunțat deja că știe cine va fi secundul lui Edi Iordănescu, un fost internațional, însă fără a-i dezvălui numele, Dumitru Dragomir a venit cu o propunere concretă.

Adi Mutu, secundul lui Edi Iordănescu - varianta lui Dumitru Dragomir

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal susține că Adrian Mutu ar trebui să fie mâna dreaptă a lui Edi Iordănescu, având în vedere experiența uriașă pe care a acumulat-o "Briliantul" ca fotbalist.

Totodată, "Corleone" îl felicită pe Edi Iordănescu pentru decizia de a părăsi FCSB în luna noiembrie, în urma conflictului cu Gigi Becali.

"De muncă nu se dă la o parte. Am ajuns eu să laud Federația? Dar trebuie să fiu corect. E o alegere bună. Un antrenor tânăr, cu performanțe, cu sânge în instalație. Văd că îl critică că n-a stat la Gigi Becali. Păi, ce, să stea să-l umilească Gigi Becali? Foarte bine că a plecat! Bravo lui!

Dacă aș fi în locul lui Iordănescu, l-aș lua secund pe Mutu. Ar da o lovitură de imagine! Dar nu știu dacă el poate face asta. La națională trebuie și un lot mare fotbalistic. Noi am evitat să facem asta în ultimul timp. Ai nevoie de un Iordănescu senior, un Pițurcă, un Mutu, iar Edi ar trebui să-l ia pe Mutu secund. Că Mutu e tânăr și trebuie să accepte", a spus Dumitru Dragomir, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.

Programul naționalei României în 2022:

  • 25 martie: România - Grecia (amical)
  • 29 martie: Israel - România (amical)
  • 4 iunie: Muntenegru - România (Liga Națiunilor)
  • 7 iunie: Bosnia și Herțegovina - România (Liga Națiunilor)
  • 11 iunie: România - Finlanda (Liga Națiunilor)
  • 14 iunie: România - Muntenegru (Liga Națiunilor)
  • 23 septembrie: Finlanda - România (Liga Națiunilor)
  • 26 septembrie: România - Bosnia și Herțegovina (Liga Națiunilor)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!