Mario Camora convocare mario camora fani romania nationala romaniei romania grecia Nationala

GALERIE FOTO Proteste în peluză la România - Grecia: "Am întrebat 99 de români și pe Camora: Internaționala României?"

România înfruntă Grecia, într-un meci amical, acum, ÎN DIRECT pe Pro X și VOYO.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Martie 2022, 21:10
Data actualizarii: Vineri 25 Martie 2022, 21:10

La meciul de pe Stadionul Steaua, primul după o pauză de peste doi ani în care nu există restricții legate de acces sau de capacitatea ocupată, asistă aproximativ 20.000 de suporteri.

Proteste în peluză la România - Grecia după convocarea lui Mario Camora

La începutul partidei, suporterii i-au scandat numele lui Edi Iordănescu, aflat la debutul pe banca naționalei, iar ulterior au apărut și proteste împotriva convocării lui Mario Camora.

Suporterii din grupul ultras "Uniți sub tricolor" au contestat încă din 2020 naturalizarea fundașului portughez de la CFR Cluj, care a obținut cetățenia română în urmă cu un an și jumătate, iar la meciul cu Grecia și-au manifestat din nou nemulțumirea.

"Am întrebat 99 de români și pe Camora: Internaționala României?" și "Singura menire firească / O națională neaoșă românească", au fost mesajele suporterilor.

În urmă cu câteva zile, facțiunea amintită a postat un mesaj în care a cerut ca naturalizarea lui Mario Camora să fie "ultima gafă de acest fel".

"Centre pentru juniori / Nu import de jucători!"

Echipa națională va începe de săptămâna următoare pregătirea unei noi campanii de calificări, cu un nou selecționer și după cum speră toată lumea, o nouă perspectivă care să dea speranțe nu doar pentru prezent, ci și pentru viitor.

Iar acest viitor presupune creșterea propriilor jucători și încurajarea lor, prin asigurarea faptului că dacă vor confirma, vor avea șansa să joace în prima reprezentativă a țării lor, România, fără ca posturile în echipă să fie deja ocupate de străini care n-ar fi avut vreodată prilejul de a reprezenta propria țară, din cauza lipsei valorii.

Odată cu schimbarea selecționerului, se așteaptă ca experimentul total eșuat de a naturaliza străini să fie și ultima gafă de acest fel", a transmis gruparea 'Uniți sub tricolor'.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!