VIDEO Ce au scandat suporterii României, imediat după imn, la meciul cu Grecia

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Martie 2022, 20:32
Data actualizarii: Vineri 25 Martie 2022, 20:34

România înfruntă Grecia, într-un meci amical, acum, ÎN DIRECT pe Pro X și VOYO.

Stadionul Steaua a fost luat cu asalt de fanii naționalei României, acesta fiind primul meci după mai bine de doi ani în care nu există restricții în privința accesului sau a capacității ocupate.

Edi Iordănescu, încurajat de suporteri la primul meci ca selecționer

Imnul României a răsunat din piepturile a aproape 20.000 de suporteri, iar prima scandare i-a fost dedicată ulterior noului selecționer al tricolorilor: "Iordănescu, Edi Iordănescu!", s-a auzit din tribune.

Edi Iordănescu, fost antrenor la FCSB și recunoscut drept un mare fan al Stelei, a vorbit despre emoția revenirii în Ghencea chiar înaintea partidei cu Grecia.

"Sigur, va fi un sentiment de emoție pozitivă, pentru că o parte importantă de copilăria mea a fost în Ghencea, însă de acum reprezint tricolorul și asta este ceea ce urmăresc

Înainte de toate, suntem toți conștienți că reprezint România și românii. Aștept toți suporterii, indiferent de culorile pe care le susțin, în general, în competiția internă, să vină alături de echipa națională așa cum au făcut-o în multe momente. Mai mult decât atât, fac un apel către suporterii noștri, din timp, nu doar pentru meciul cu Grecia ci și pentru campania care urmează, să vină alături de noi. 

Știu că poate cer mult, spre imposibil, să vină necondiționat alături de noi, pentru că știu cât de multă nevoie au băieții de suportul publicului și sunt sigur că pot da infinit mai mult atunci când suporterii sunt alături de noi", spunea Iordănescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!