GALERIE FOTO Mii de oameni s-au bucurat de victoria "tricolorilor" în Centrul Vechi. Unii au dansat cu scaunele după golurile României 

Romania EURO 2024 fani romania Romania - Ucraina Ucraina EURO 2024 Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Iunie 2024, 22:33
Data actualizarii: Luni 17 Iunie 2024, 22:32

Absolut toate televizoarele din principalul district turistic al Bucureștiului au stat pe durata meciului pe PRO TV. 

Centrul Vechi din București, galeria naționalei de la 1.500 km depărtare de Munchen

Pentru mai mult de două ore, Centrul Vechi din București, cea mai mare zonă turistică din Capitala României, a vibrat pe PRO TV. Mii de persoane, români și turiști de multe naționalități, au urmărit cu sufletul la gură minunata victorie a României contra Ucrainei. Toate televizoarele din acest areal au fost date pe meciul de pe PRO TV, ospătarii, barmanii și bucătarii au luat pauze mai dese în spatele locațiilor și au urmărit fazele pe VOYO, berea a curs încontinuu în halbe și pahare, iar coktailurile au fost preparate în culorile tricolorului nostru. 

Mulți clienți au stat la terase îmbrăcați în tricouri ale României, s-au cântat mereu cântecele devenite tradiționale, deși jucătorii lui Edi Iordănescu se aflau la aproape 1.500 de kilometri depărtare, iar golurile au fost salutate cu salve de bucurie care se auzeau din departare. La unele dintre localuri, bucuria a fost atât de mare pentru mult încercații fani ai echipei naționale, încât golurile au fost sărbătorite prin dansuri cu scaunele deasupra capului. 

  • Foto - Gabriel Chirea

"Tricolorii" au preluat șefia Grupei E

România a învins Ucraina cu 3-0, în primul meci al Grupei E. Golurile "tricolorilor" au fost marcate de Nicolae Stanciu (min. 29), Răzvan Marin (min. 53) și Denis Drăguș (min. 57). În celălalt meci al zilei, Belgia a pierdut cu Slovacia, scor 1-0, singura reușită fiind semnată de Ivan Schranz (min. 7).

Stanciu & co. au preluat șefia grupei, cu trei puncte acumulate (golaveraj +3), fiind urmați de Slovacia (3p, +1), Belgia (0p, -1) și Ucraina (0p, -3). Pe 21 iunie, Slovacia și Ucraina se vor înfrunta pe Merkur Spiel-Arena din Dusseldorf, în timp ce România - Belgia se va juca pe 22 iunie (22:00) pe RheinEnergieStadion din Koln

Foto - Gabriel Chirea

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!