PORTUGALIA U21 - ROMANIA U21 1-2 | Reactia lui Radoi dupa meciul EROIC facut de Ivan, Cicaldau si Ionut Radu in Portugalia

Romania U21 a invins cu 2-1 in Portugalia si are prima sansa la calificarea la EURO. Selectionerul Mirel Radoi a vorbit la ProTV dupa meci.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Septembrie 2018, 00:32
Data actualizarii: Sambata 08 Septembrie 2018, 00:44

"Ma bucur enorm pentru acest rezultat. Este o victorie importanta si pentru mine, dar mai ales pentru echipa. Trebuie sa multumesc in primul rand fostului staff, pentru ca ei au facut atatea puncte si fara munca lor nu am fi fost aici.

Ma bucur ca baietii au inteles ca trebuie sa arate determinare si sacrificiu inainte de toate.

Am inceput oarecum tematori meciul, dar in repriza a doua am intrat altfel. Din pacate pentru noi, acele eliminari ne-au ingreunat mult finalul.

Inainte de toate, cred ca toti baietii merita felicitari, dar cred ca Ionut Radu este cel care ne-a pastrat sansele de calificare. Pentru ca un rezultat de egalitate ar fi crescut presiunea rezultatului cu Bosnia.

Abordarea noastra cu Bosnia va fi la victorie. Si in Portugalia am venit la fel, le-am zis baietilor ca nu ne putem multumi cu egal. Vom aborda meciul cu Bosnia la fel.

Le-am zis baietilor ca in seara asta au voie sa se bucure, dar de maine revenim la treaba pentru meciul cu Bosnia", a spus Mirel Radoi la ProTV.

Modifică setările cookies