Motivul pentru care Tatarusanu s-a retras de la nationala! "100% s-a rupt ceva intre el si cei din anturajul echipei! E un mare semn de intrebare"

Motivul pentru care Tatarusanu s-a retras de la nationala! "100% s-a rupt ceva intre el si cei din anturajul echipei! E un mare semn de intrebare"

Ciprian Tatarusanu s-a retras de la echipa nationala dupa meciurile din noiembrie.  

Florin Prunea a comentat decizia portarului care a adunat 73 de aparitii in tricoul Romaniei. Fostul presedinte de la Dinamo considera ca retragerea lui Tatarusanu are la baza o neintelegere dintre goalkeeper si cei de la FRF. 

"Cu Tatarusanu, pentru mine este clar ca au fost probleme. Cu oamenii din anturajul echipei nationale. Cred ca inaintea meciului cu Belarus s-a rupt ceva intre Tatarusanu si echipa nationala. Pentru ca nu este posibil ca nimeni de la echipa nationala sa nu stie ca se retrage!

Cred ca si cu antrenorul au fost probleme. Suta la suta! Pentru ca nu se poate, este capitanul echipei nationale si cel mai bun jucator. Si sa te retragi!? Eu il cunosc bine pe Tatarusanu, stiti foarte bine ca el nu iese in fata, este un baiat cerebral, un baiat la locul lui...

Retragerea lui este un mare semn de intrebare. Deodata, fara sa stie nimeni. Se face un anunt, se face o festivitate. Trebuia sa stie toata lumea! Trebuia sa stie antrenorul, pentru mine e de neinteles, mai ales ca vorbim de Tatarusanu, cel mai bun jucator din ultimii ani, crezi ca e in regula? Eu nu am mai pomenit asa ceva", a declarat Prunea, potrivit Digi Sport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Joe Biden a depus jurământul în calitate de preşedinte al SUA: „Aceasta este ziua Americii, a democraţiei”
BRAT

Modifică setările cookies