Nationala

Dica rupe TACEREA in cazul retragerii lui Tatarusanu! Motivul pentru care portarul a decis sa plece. "Nu ne asteptam la asta!"

Ciprian Tatarusanu (34 de ani) a decis sa se retraga de la nationala. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Noiembrie 2020, 16:24
Data actualizarii: Duminica 29 Noiembrie 2020, 16:30

Portarul lui AC Milan le-a dezvaluit lui Dica si Radoi ca doreste sa petreaca mai mult timp alaturi de familie, dar unul din principalele motive a fost si varsta pe care acesta o are. Ultima partida in care Tatarusanu a evoluat a fost cea din Nations League impotriva Irlandei de Nord, incheiata cu scorul de 1-1. 

Nicolae Dica a dezvaluit ca a fost surprins de decizia portarului, dar spune ca Romania are solutii pentru postul lasat liber de catre Tatarusanu. 

"Nu stim ce se intampla, noi am vorbit cu el si dupa joc, nu ne asteptam la acest lucru si a spus ca se va retrage. E posibil orice, nu stii ce se va intampla. Sunt sanse foarte mici sa revina! S-a gandit ca are o varsta, ca era de atata timp la echipa nationala, isi dorea sa fie alaturi mai mult de familie si d-asta a luat aceasta hotarare. 

Nu putem sa-i fortam pe jucatori sa vina la nationala. Vom gasi, sunt jucatori pe care i-am urmarit, sunt si alti portari care au fost in lotul nationalei la ultimele jocuri si speram sa gasim cele mai bune solutii!", a declarat Nicolae Dica pentru Telekom Sport.

CITESTE SI
ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies