Lucescu, TRANSANT in cazul rezultatelor slabe de la nationala: "Radoi nu are jucatori care sa ii asigure calificarea!" Solutia care putea asigura calificarea la Euro

Lucescu, TRANSANT in cazul rezultatelor slabe de la nationala: "Radoi nu are jucatori care sa ii asigure calificarea!" Solutia care putea asigura calificarea la Euro

Mircea Lucescu (75 ani) a vorbit despre rezultatele slabe de la nationala Romaniei.

Antrenorul lui Dinamo Kiev a comentat situatia de la nationala, care a inregistrat trei esecuri consecutive in luna octombrie, ratand calificarea la Euro 2020 in barajul cu Islanda.

Lucescu a declarat ca principala problema a nationalei este lipsa jucatorilor de valoare, care sa poata asigura calificarea la turnee finale. De asemenea, tehnicianul roman a vorbit si despre decizia FRF de a-l sprijini pe selectioner in continuare, in ciuda faptului ca este contestat.

"Fotbalul romanesc duce lipsa de jucatori de valoare, antrenori de valoare. Radoi e considerat un antrenor de perspectiva, nu vor sa il piarda, incearca sa diminueze din nereusita calificarii. Incearca sa il lege de nationala, sa nu plece, cum s-ar fi putut intampla cu orice antrenor care rateaza o calificare la un turneu final.

Din punct de vedere al omului de fotbal, imi dau seama ce se intampla", a declarat Mircea Lucescu pentru Digisport.

Intrebat daca ar fi acceptat o propunere din partea FRF sa preia nationala pentru meciurile de baraj, Lucescu a raspuns transant: "Nu putem vorbi cu daca, nu s-a intamplat. Increderea a fost toala si e foarte bine. Radoi este un bun antrenor, imi place cum judeca, trece printr-o perioada dificila, dar nu are jucatorii care sa ii asigure o calificare la un turneu final.

Se putea gasi o solutie pentru meciurile astea, un om cu experienta, care sa il sfatuiasca, din afara care sa vada toate aspectele pregatirii unui turneu final, sfaturile sunt foarte bune".

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ludovic Orban: Orice cetățean, chiar dacă e într-o localitate în carantină, are libertatea să voteze, fără să dea declarații
BRAT

Modifică setările cookies