Nationala

"Imi doresc o medalie!" Reactia lui Radoi dupa ce Romania si-a aflat adversarele la Olimpiada de la Tokyo! Ce a spus selectionerul si mesajul pentru cluburi

Nationala de tineret face parte din Grupa B la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 21 Aprilie 2021, 12:48
Data actualizarii: Miercuri 21 Aprilie 2021, 12:49

Noua Zeelanda, Coreea de Sud si Honduras sunt adversarele 'tricolorilor mici' in Grupa B la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

Mirel Radoi, selectionerul care va conduce de pe banca nationala a reactionat imediat dupa ce si-a aflat adversarii. Radoi se arata increzator ca ar putea face performanta alaturi de jucatorii sai si a avut un mesaj pentru cluburile ai caror jucatori se afla pe lista preliminara.  

"La prima vedere, pare o grupa buna, dar imprevizibila, pentru ca nu cunoastem competitia si presiunea care vine odata cu participarea la Jocurile Olimpice.

Coreea de Sud este castigatoarea Cupei Asiei la nivel U23, cu victorii pe linie, Noua Zeelanda a marcat 33 de goluri in 5 meciuri la turneul de calificare, iar Honduras, care se afla la a patra participare consecutiva la Jocurile Olimpice, a eliminat SUA in calificari.

Nu ma astept la meciuri usoare, dar mergem cu aceeasi incredere ca la Europeanul de tineret, fara sa ne gandim ca, dupa coeficient, am fost in ultima urna valorica.

Am incredere ca vom reusi o performanta importanta. Am spus-o si inainte de EURO 2019 ca mergem la turneul final sa facem viata grea oricarui adversar si sa ne calificam la Jocurile Olimpice. O spun si acum ca imi doresc o medalie olimpica.

Sper ca la momentul convocarilor sa gasim intelegere la cluburi si sa avem la dispozitie un lot cat mai competitiv", a spus Mirel Radoi pentru frf.ro.

CITESTE SI
Modifică setările cookies