Reactia de ultima ora a capitanului de la tineret dupa ce Romania si-a aflat adversarele la Jocurile Olimpice: "Putem trece de grupe!" 

Reactia de ultima ora a capitanului de la tineret dupa ce Romania si-a aflat adversarele la Jocurile Olimpice: "Putem trece de grupe!" 

Nationala de tineret a Romaniei si-a aflat adversarii de la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

Romania va face parte din Grupa B, acolo unde sunt Noua Zeelanda, Coreea de Sud si Honduras! Jocurile Olimpice se desfasoara in perioada 22 iulie - 7 august. 

Marius Marin, capitanul Romaniei U21 la Euro a vorbit despre adversarii nationalei din grupa B si a dezvaluit ca are incrdere ca 'tricolorii mici' se pot califica in fazele eliminatorii. 

In cazul in care Romania incheie grupa pe unul dintre primele locuri, va infrunta ocupanta locului 1 sau 2 din Grupa A, acolo unde se afla Japonia, Africa de Sud, Mexic si Franta. 

"Este o grupa care ne favorizeaza la primele locuri, deci trebuie sa fim pozitivi si sa luam meci cu meci in parte. Noi avem un lot valoros si cred ca putem trece de faza grupelor. 

In primul rand vreau sa fiu sanatos pana la JO, sa continui aceasta forma buna. Visul meu este ca la fiecare meci, indiferent cu cine jucam, sa avem aceeasi mentalitate si aceeasi dorinta de a invinge, cum a avut-o nationala U21 in ultimii ani", a spus Marius Marin pentru digisport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare a restricțiilor, aprobate oficial. Cîțu și Arafat au anunțat ce noi reguli se aplică
BRAT
Modifică setările cookies