Ianis, primul jucator care rateaza Jocurile Olimpice?! Raspunsul lui Radoi cand a fost intrebat de mijlocasul lui Rangers 

Selectionerul nationalei a vorbit despre Jocurile Olimpice la conferinta de presa. 

Mirel Radoi a comentat situatia lotului pentru Jocurile Olimpice, asta dupa ce Gigi Becali a anuntat vehement ca nu isi va lasa fotbalistii sa participe la Tokyo. 

Selectionerul a dezvaluit ca s-a lovit deja de cateva refuzuri in ceea ce priveste lotul, iar Federatia, alaturi de el urmeaza sa negocieze cu cluburile din strainatate si din tara pentru a gasi variante. Mai mult, Mirel Radoi a dezvaluit ca deja 4 jucatori au fost scosi din calcul. 

Intrebat daca Ianis Hagi are acordul lui Rangers pentru a putea participa la Jocurile Olimpice, Radoi nu a oferit un raspuns clar, ci unul evaziv, din care reiese ca mijlocasul roman cel mai probabil nu va participa: "Daca v-as raspunde despre un jucator, va trebui sa vi-i spun pe toti si nu vreau sa o fac inaintea birouli de comunicare". 

Presa din Scotia a anuntat deja ca participarea lui Ianis la Tokyo ar fi imposibila, in contextul in care Rangers va juca in preliminariile Champions League in luna august. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista țărilor cu risc epidemiologic, actualizată. Marea Britanie e în zona roșie
BRAT
Modifică setările cookies