Nu doar Becali e problema lui Radoi: "Sunt 4 jucatori pe care cluburile au refuzat deja sa ii lase!" Anuntul in legatura cu Jocurile Olimpice

Romania s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo dupa o pauza de 57 de ani!

Selectionerul Mirel Radoi a sustinut o conferinta de presa in care a vorbit si despre participarea nationalei la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Radoi a comentat ultimele declaratii ale lui Gigi Becali, care a spus ca nu isi va lasa jucatorii la Olimpiada si a dezvaluit ca s-a lovit deja de refuzuri din partea cluburilor. 

"Ne bucura ca jucatorii din Romania sau strainatate vor sa participe. 

Ne lovim deja de cateva refuzuri, nu o sa transmit care sunt cluburile inainte sa le comunice cei de la biroul de comunicare. Vom vedea care va fi lotul si cati dintre jucatorii de pe acea lista vor fi prezenti. Va exista o negociere, incercam sa gasim o fereastra. Din pacate, cred ca nu vom putea sa fim cu jucatorii pe care noi ni-i dorim, pentru ca este intr-o perioada cu jocuri din preliminariile pentru Cupele Europene. Va exista intre noi si ei o negociere, nu imi pica bine dar va trebui sa gasim solutii. Urmeaza ca zilele urmatoare sa avem aceste discutii cu toate cluburile de unde avem jucatori selectionati, nu doar cu FCSB.

Sunt 4 jucatori pe care clubruile au refuzat sa ni-i lase, este vorba de jucatori din strainatate.  Am incercat sa trimitem o scrisoare cluburilor din strainatate, presedintele s-a ocupat de asta in urma cu o saptamana.

Nu e dezamagire, e un moment unic, nu am mai fost calificati de 57 de ani, orice jucator vine, trebuie sa stie ca trebuie sa isi reprezinte tara", a spus Mirel Radoi la conferinta de presa. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies