Gigi Becali FCSB Liga 1 Superliga

Cei mai scumpi trei jucători din Liga 1 sunt de la FCSB! Niciunul nu se apropie, însă, de sumele cerute de Becali

FCSB deține primii trei cei mai scumpi jucători din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 19:09
Data actualizarii: Miercuri 22 Decembrie 2021, 19:18

Gigi Becali a transferat în decursul ultimilor ani tineri fotbaliști de perspectivă pe care speră ca la un moment dat să îi vândă pe zeci de milioane de euro.

Transfermarkt a actualizat astăzi cotele fotbaliștilor din România, iar FCSB deține cei mai scumpi jucători din fotbalul românesc.

Florin Tănase ocupă prima poziție în clasament, cu o valoare de 5.5 milioane de euro. Pe locul doi se află unul dintre favoriții lui Becali, Darius Olaru, cu o cotă de 4 milioane de euro. Florinel Coman completează podiumul cu o cotă de 4 milioane de euro, în scădere cu un milion de euro față de la ultima actualizare.

Locurile patru și cinci sunt ocupate de fotbaliști de la CFR: Andrei Burcă (3.5 milioane de euro) și Cristian Manea (2.7 milioane de euro). 

Tavi Popescu, un alt jucător pe care Becali visează să obțină zeci de milioane ocupă doar locul șase în top, cu o cotă de piață de 1.9 milioane de euro.

Deian Sorescu, în topul celor mai bine cotați fotbaliști din Liga 1

Dinamo are și ea un fotbalist în topul celor mai bine cotați din Liga 1 și anume Deian Sorescu, cu o cotă de piață de 1.9 milioane de euro, la egalitate cu Nicușor Bancu, fotbalistul Universității Craiova.

Ultimele două locuri în topul celor mai bine cotați fotbalișit din fotbalul românesc sut ocupate de doi fotbaliști ai campioanei CFR Cluj: Adrian Păun (1.8 milioane de euro) și Gabriel Debeljuh (1.6 milioane de euro).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!