Liga 1

Liviu Ciobotariu, despre posibilitatea preluării echipei naționale: ”E răsplată pentru tot ce mi s-a întâmplat!”

Federația Română de Fotbal caută selecționer.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 21:14
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 22:33

După refuzurile lui Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, Răzvan Burleanu caută o nouă variantă. Comitetul executiv al FRF a alcătuit astfel o listă de posibili selecționeri, formată din Liviu Ciobotariu, Adrian Mutu, Edi Iordănescu, Victor Pițurcă, Emil Săndoi, Laurențiu Reghecampf și Adrian Ursea.

Actualul antrenor de la FC Voluntari a mai avut o experiență de selecționer, al Libanului. Acesta este mândru că se află pe lista FRF, și a făcut o comparație și între contracandidații lui.

„Dacă există acea listă, atunci mă simt mândru. Este o onoare pentru mine să fiu pe o listă cu cei 10 antrenori nominalizați pentru a prelua echipa națională. Sunt bucuros. Este o răsplată penru tot ceea ce mi s-a întâmplat în acest an.

Pe Ursea nu îl cunosc foarte bine, dar pe Adi Mutu și Edi Iordănescu îi știu bine. Sunt doi antrenori bine pregătiți. Edi a demonstrat pe unde a fost, iar Adi e un antrenor care la echipa națională de tineret mi-a plăcut”, a spus Liviu Ciobotariu la Digisport.

Hermannstadt, echipa națională a Libanului, FC Botoșani, Al Tai, Faisaly, ASA Târgu Mureș, FC Vaslui, CSMS Iași. FC Dinamo, Dinamo II, CF Brăila, Pandurii Târgu Jiu, CS Otopeni și FC Național sunt echipele din cariera lui Ciobotariu.

Modifică setările cookies