Liviu Ciobotariu Superliga

Liviu Ciobotariu, despre posibilitatea preluării echipei naționale: ”E răsplată pentru tot ce mi s-a întâmplat!”

Federația Română de Fotbal caută selecționer.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 21:14
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 22:33

După refuzurile lui Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, Răzvan Burleanu caută o nouă variantă. Comitetul executiv al FRF a alcătuit astfel o listă de posibili selecționeri, formată din Liviu Ciobotariu, Adrian Mutu, Edi Iordănescu, Victor Pițurcă, Emil Săndoi, Laurențiu Reghecampf și Adrian Ursea.

Actualul antrenor de la FC Voluntari a mai avut o experiență de selecționer, al Libanului. Acesta este mândru că se află pe lista FRF, și a făcut o comparație și între contracandidații lui.

„Dacă există acea listă, atunci mă simt mândru. Este o onoare pentru mine să fiu pe o listă cu cei 10 antrenori nominalizați pentru a prelua echipa națională. Sunt bucuros. Este o răsplată penru tot ceea ce mi s-a întâmplat în acest an.

Pe Ursea nu îl cunosc foarte bine, dar pe Adi Mutu și Edi Iordănescu îi știu bine. Sunt doi antrenori bine pregătiți. Edi a demonstrat pe unde a fost, iar Adi e un antrenor care la echipa națională de tineret mi-a plăcut”, a spus Liviu Ciobotariu la Digisport.

Hermannstadt, echipa națională a Libanului, FC Botoșani, Al Tai, Faisaly, ASA Târgu Mureș, FC Vaslui, CSMS Iași. FC Dinamo, Dinamo II, CF Brăila, Pandurii Târgu Jiu, CS Otopeni și FC Național sunt echipele din cariera lui Ciobotariu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!