EXCLUSIV | "Anul trecut a iesit pe primul loc si nu ne dadeau sanse!" Jucatorii de la tineret, gata pentru SOCURILE de la EURO U21! Ce au spus dupa tragerea la sorti

Romania si-a aflat adversarele din Grupa A de la Campionatul European din 2021. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Decembrie 2020, 23:42
Data actualizarii: Joi 10 Decembrie 2020, 23:43

Nationala de tineret va infrunta Germania, Tarile de Jos si Ungaria in Grupa A de la EURO U21. 'Tricolorii mici' nu se tem de adversarii dificili cu care au picat si viseaza la o noua minune in cadrul turneului.

"Toata lumea stie ce puternica este Germania, am vazut ce s-a intamplat la europeanul trecut. Ei sunt principala amenintare. Speram sa terminam pe primul loc, indiferent cu cine jucam. Mentalitatea noastra este de a castiga orice meci", a spus Denis Harut. 

"La prima vedere e o grupa destul de grea, dar e turneul final, ne asteptam la asta. Anul trecut am iesit pe primul loc si nimeni nu ne dadea nicio sansa. Noi suntem increzatori ca vom face din nou o figura frumoasa", a declarat Pascanu. 

Una dintre 'surprizele' de la tineret, Marius Marin a vorbit despre adversarele nationalei de la EURO: "Este o grupa destul de grea, dar nu imposibila. Speram la primele doua locuri. Important este sa ne calificam!"

Modifică setările cookies