VIDEO EXCLUSIV | „Nu putem lua în calcul prima poziție!” Marica, despre șansele României de a se califica la Mondial

După victoria cu Liechtenstein, 2-0, Cirprian Marica susține că România trebuie să obțină un succes și cu Macedonia de Nord pentru a spera la calificarea Campionatului Mondial din 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Septembrie 2021, 12:43
Data actualizarii: Luni 06 Septembrie 2021, 13:04

România a reușit să se impună în meciul cu Liechtenstein, 2-0, la prima partidă disputată în fața suporterilor pe Arena Națională, în mandatul lui Mirel Rădoi. Cu acest succes, tricolorii au bifat a doua victorie în aceeași săptămână, după ce au învins Islanda, cu același scor, joi-seară. 

În urma acestor rezultate pozitive, echipa națională a urcat până pe locul trei în Grupa J de calificare la Campionatul Mondial din 2022, iar duelul cu Macedonia de Nord, de miercuri, 21:45, în direct la PRO TV și LIVE VIDEO pe www.sport.ro va fi o adevărată finală pentru elevii lui Rădoi în cursa pentru locul doi. 

  • EXCLUSIV | „Nu putem lua în calcul prima poziție!” Ciprian Marica, despre șansele României de a se califica la Mondial

Ciprian Marica este încrezător în șansele României de a se impune în Macedonia de Nord și susține că tricolorii, în urma celor două victorii, vor face deplasarea la Skopje cu mai multă încredere. 

Marica: Nu putem lua în calcul prima poziție, este adjudecată de Germania”
 

Vom juca un meci decisiv, trebuie să câștigam acolo, ne-au ajutat și rezultatele, avem șansă. Nu puntem lua în calcul prima poziție, este adjudecată de Germania. 

Suntem cel puțin egali atât cu Macedonia, cât și cu Armenia. Islanda e ieșită din calcul, e clară treabă. Nu văd de ce nu am putea fi pe locul doi, trebuie să credem în șansa noastră și să ne păstrămn concentrarea până la final. 

A fost o serie neagră, cu 4 înfrângeri consecutive, aveam nevoie ca de aer de victoria din Islanda. Cu această victorie cu Liechtenstein ne ducem cu bateriile încărcate”, a declarat Cirprian Marica la PRO TV. 

Clasamentul în Grupa J după cinci meciuri:

CITESTE SI

Modifică setările cookies