"Este de neacceptat!" Reactia dura lui Mircea Lucescu dupa anuntul ca echipele refuza sa lase fotbalistii la Jocurile Olimpice: "Nu ii vede nimeni aici!"

Nationala Romaniei a reusit sa se califice la Jocurile Olimpice pentru prima data dupa 57 de ani! 

Revenit in tara, antrenorul lui Dinamo Kiev a comentat situatia nationalei la Jocurile Olimpice, acolo unde cluburi precum FCSB au anuntat ca nu vor sa isi lase jucatorii sa participe. 

Lucescu vede Olimpiada ca pe o rampa de lansare pentru tinerii jucatori si i se pare de neacceptat faptul ca echipele nu vor sa colaboreze. Totodata, tehnicianul a comentat si motivul pentru care campionatele puternice nu isi trimit fotbalistii la Jocurile Olimpice. 

"Este de neacceptat. O participare la Jocurile Olimpice ridica valoarea jucatorului. Stand aici acasa, jucatorii pe care tot isi doresc sa ii vanda in strainatate, sa ia bani...nimeni nu ii vede aici. E o rampa de lansare importanta. Nu cred ca exista cineva care sa nu gandeasca in felul asta. E greseala lor atunci, daca gandesc asa. 

Campionatul italian, francez, spaniol, ei nu au nevoie sa isi scoata in fata jucatorii, pe cand noi avem nevoie de asta", a spus Mircea Lucescu.  

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies