VIDEO EXCLUSIV Duș de șampanie! Cum a sărbătorit "Generația de Aur" meciul de adio

Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2024, 23:22
Data actualizarii: Sambata 25 Mai 2024, 23:22

"Generația de Aur" - World Stars s-a terminat 3-2.

După fluierul final, fiecare fost internațional al "Generației de Aur" a primit câte un trofeu personalizat cu numele lor gravat și o șampanie. Într-o atmosferă de sărbătoare, cu strigătele fanilor în fundal, jucătorii au agitat sticlele și au transformat stadionul într-o baltă plină de alcool și amintiri. Trofeele au fost predate "Generației de Aur", care și-a sărbătorit victoria într-un mod spectaculos, spre deliciul publicului.

Acest meci nu a fost doar o comemorare a succeselor trecute, ci și un tribut adus spiritului și pasiunii care au definit o generație de fotbaliști ce a adus glorie României pe scena internațională.

  • Duș de șampanie! Cum a sărbătorit Generația de Aur meciul de adio

Generația de Aur - World Stars 3-2

Într-o seară memorabilă pentru fotbalul românesc, echipa "Generației de Aur" a învins echipa "World Stars" cu scorul de 3-2, într-un meci disputat pe Arena Națională în fața a peste 50.000 de spectatori. 

Scorul a fost deschis de către echipa "World Stars", în minutul 21, după ce Giorgos Karagounis i-a livrat o pasă precisă brazilianului Rivaldo. Fostul atacant a înscris din prima, la colțul lung, fără să stea pe gânduri. Al doilea gol al partidei avea să fie tot de partea oaspeților, cu Goran Pandev în prin-plan, în minutul 28.

În finele primei reprize, Gică Hagi l-a găsit pe Basarab Panduru, ce se afla într-o poziție promițătoare. Fostul internațional a trimis un șut elegant la care Dida a putut rămâne doar spectator.

În actul secund, în urma unui penalty în minutul 64, Gică Hagi a reușit să egaleze, iar Costel Gâlcă a adus victoria Generației de Aur în minutul 72, cu o lovitură de cap, în urma unui joc de pase a antrenorilor actuali din Superliga României (Dorinel Munteanu - Gică Hagi - Costel Gâlcă).

Cum au arătat echipele de start

  • Generația de Aur: Prunea - Petrescu, Răzvan Prodan, Belodedici, D. Munteanu - Sabău, Lupescu, Popescu, Dumitrescu - Răducioiu, Hagi
  • World Stars: Dida - Maicon, Panucci, Djukic, Candela - Edmilson, Giovanni, Karagounis, Rivaldo - Stoichkov, Nuno Gomes

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!