Nationala

Dorinel Munteanu, exasperat de ce se întâmplă la națională! 

Liderul selecțiilor a vorbit despre starea de spirit din timpul mandatului lui Mirel Rădoi și a anticipat ce se va întâmpla cu naționala în mandatul lui Boloni.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 20:03
Data actualizarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 20:09

Naționala a clacat rușinos în Grupa J a preliminariilor pentru CM din Qatar. Cu Mirel Rădoi pe bancă, tricolorii au terminat Grupa J pe locul al treilea. Dacă Germania era favorită pentru a câștiga seria, loc care i-a dus pe nemți direct la turneul final, Macedonia de Nord a încheiat pe poziția secundă, în fața României, loc ce i-a asigurat biletul pentru play-off. 

Dorinel Munteanu, acum antrenor la Oțelul, a fost coleg cu Rădoi în prima reprezentativă. 

"Ultimii selecționeri au venit mai mult cu proiectele personale, de a face lucruri extraordinare, într-un timp foarte scurt, și n-au reușit. Loți are experiență și se gândește la prezent. La echipa națională nu cred că se poate vorbi despre proiect pe termen mediu-lung, avem nevoie de rezultate și de o calificare.

Să nu credeți că Loți Boloni n-a urmărit rezultatele echipei naționale. El are tot timpul la dispoziție să primească informații, are nevoie de doi-trei oameni în jurul lui, antrenori secunzi, scouteri. Este un antrenor riguros, o știm cu toții. 

Nu cred că le va fi ușor jucătorilor. Dar fără disciplină nu poți să faci nimic și cred că asta a lipsit echipei naționale", a declarat Dorinel Munteanu, potrivit digisport.ro.

După ce i s-a încheiat înțelegerea cu FRF, pe 30 noiembrie, Mirel Rădoi nu a mai preluat nicio echipă, deși s-au tot vehiculat variante pentru tehnicianul în vârstă de 40 de ani.

Ladislau Boloni e favorit pentru a prelua naționala. Fostul mijlocaș se află la București unde poartă mai multe runde de negocieri cu cei din FRF. 

Modifică setările cookies