Nationala

FCSB schimbă strategia! MM Stoica anunță că „roș-albaștrii” îi oferă lui Boloni toată arhiva: „Îi dăm acces la tot!”

MM Stoica anunță că clubul său este gată să-l sprijine pe Ladislau Boloni din toate punctele de vedere în momentul în care acesta va fi numit pe banca naționalei României.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 17:51
Data actualizarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 18:01

Este cu siguranță o schimbare de atitudine la FCSB, care în trecut a întrat în clinci cu FRF din cauza jucătorilor de la prima reprezentativă, acuzând în mai multe rânduri că fotbaliștii se întorc mai slab pregătiți de la națională.

FRF și Boloni se află în negocieri foarte avansate, însă cele două părți nu s-au pus de acord pe ultimele detalii din contract, motiv pentru care discuțiile trenează. Este de așteptat ca până la începutul săptămânii viitoare lucrurile să fie clarificate, iar Boloni să fie numit selecționer al României.

Cele mai multe voci din fotbal văd în Ladislau Boloni omul potrivit pentru funcția de antrenor al naționalei României, însă sunt și voci care cred că acesta a pierdut contactul cu fotbalul românesc și că nu va reuși să facă față.

MM Stoica se află în barca celor care cred în antrenorului de 68 de ani și spune că FCSB, clubul pe care îl reprezintă, este gata să-i pună la dispoziție toată arhiva de care dispune, dar și pe analistul clubului, pentru a se updata cât mai rapid la fotbalul românesc.

MM Stoica: „Va avea acces la tot ce avem noi stocat!”

„Boloni a fost impresionat de ofertă, nu cred că se aştepta. Legat de partea financiară... are pe dreapta, cum se zice, şi nu se gândeşte la salariu acum.

Să presupunem că nu s-a uitat la meciuri unde au jucat români, dar ma indoiesc că nu s-a uitat la naţionala României la meciuri. Ce actiuni sunt până în vară? Are timp să se pună la punct fără probleme. 

Cred că Boloni e update cu fotbalul. Nu cred că există club care are jucători care pot fi la naţională şi care să nu pună toate datele la dispoziţie. Noi avem un anumit sistem de monitorizare şi oricând, oricine este la naţională are oricând acces la ce avem noi stocat.

Avem fostul analist al echipei nationale, Marius Francisc, el este alături de noi la FCSB”, a susținut MM Stoica potrivit TelekomSport.

Boloni, la a doua experiență pe banca naționalei!?

Boloni nu s-ar afla la prima experiență pe banca naționalei României. Acesta a mai pregătit prima reprezentativă a țării noastre între anii 2000 și 2001.

La nivelul echipelor de club, Boloni a pregătit în ultimii ani cluburi precum AS Nancy, Stade Rennais, AS Monaco, Al-Jazira, Standard Liege, Al-Wahda, Lens, PAOK, Al-Kohr, Al-Ittihad, Royal Antwerp, Gent şi Panathinaikos.

Modifică setările cookies