Nationala

Dică nu vrea să fie „secundul” lui Boloni la națională! De ce refuză să colaboreze cu viitorul selecționer

FRF, în negocieri avansate cu Ladislau Boloni.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 18:26
Data actualizarii: Duminica 09 Ianuarie 2022, 18:31

Tehnicianul de 68 de ani urmează să-i ia locul lui Mirel Rădoi pe banca naționalei României, însă va trebui să-și caute singur un „secund”, deoarece Nicolae Dică, fostul antrenor secund al naționalei, a anunțat că nu mai dorește să ocupe această funcție.

Dică a dezvăluit că a purtat o discuție cu MIhai Stoichiță pe această temă, însă i-a transmis acestuia că nu mai dorește să ocupe funcția de „secund”, deoarece ar dori să fie antrenor principal.

„Nu (n.r. - întrebat ce răspuns ar da dacă Boloni l-ar dori secund). Eu am avut o discuţie cu nea Mihai (n.r. - Stoichiţă), anul trecut, şi m-a întrebat ce vreau să fac, dacă vreau să mai rămân în continuare şi am spus că nu, că îmi doresc să fiu antrenor principal.

Se vorbeşte despre experienţă, eu am opt ani de când m-am lăsat şi opt ani am antrenat. Probabil trebuie să ajung la vreo 50 de ani să prind şi eu exprienţă. Şi nu mai mă ia nimeni atunci, că sunt prea bătrân”, a spus Dică, potrivit TelekomSport.

Nicolae Dică este de părere că Boloni este omul potrivit pentru națională

„Boloni este un antrenor cu mare experienţă, un antrenor care a avut rezultate foarte bune, a reuşit să câştige campionatul în Portugalia şi în Belgia. Asta înseamnă că este un antrenor de valoare, are o experienţă foarte mare. Eu cred că această echipă naţională va deveni mult mai puternică în următorii ani.

Eu cred în această echipă naţională. Ştiţi şi voi că la EURO se ajunge mai uşor decât la un Campionat Mondial”, a mai spus fostul secund al naționalei.

Modifică setările cookies