Critici DURE din partea lui Iordanescu! Fostul selectioner i-a DISTRUS pe jucatorii nationalei: "Sa nu acopere Radoi barbatia jucatorilor!"

Critici DURE din partea lui Iordanescu! Fostul selectioner i-a DISTRUS pe jucatorii nationalei: "Sa nu acopere Radoi barbatia jucatorilor!"

Anghel Iordanescu (70 ani) a vorbit despre declaratiile resemnate ale selectionerului Radoi dupa meciul cu Norvegia si i-a criticat pe fotbalistii nationalei. 

Fostul selectioner al Generatiei de Aur si al Romaniei la EURO 2016 a analizat ultimele declaratii ale lui Mirel Radoi dupa infrangerea umilitoare din Norvegia, dar si dupa eliminarea cu Islanda. 

Iordanescu i-a criticat pe fotbalistii nationalei pentru atitudinea avuta atat in teren, cat si la finalul meciului, cand niciunul nu si-a asumat infrangerea clara. 

"Inteleg ca un selectioner nu poate sa faca o analiza in public a jucatorilor, dar nici sa vii si sa zici ca tu esti singurul vinovat si ca daca e nevoie totusi de mai multi responsabili, atunci sunt si cei din staff. Trebuie sa inteleaga si el, si toti ca echipa nationala nu e a FRF, nu e nici a vreunui selectioner sau a staff-ului acestora. Nationala e a Romaniei, a tuturor. Doar aici, la noi, exista prejudecata aceasta ca la infrangere, doar antrenorul e vinovat, iar la victorie, doar fotbalistii au merite.

Jucatorul e responsabil si el. Si ei trebuie sa dea socoteala cand se rateaza o calificare, cand se pierde un meci. Daca Radoi da dovada ca e barbat si iese in fata sa admita ca e vinovat, atunci sa nu acopere totusi si barbatia pe care ar trebui sa o aiba si jucatorii. N-am vazut niciun fotbalist in aceste zile sa vina si sa spuna clar: 'Am dormit pe teren, am dat pe langa minge, am fost foarte slabi, n-am avut atitudine'.

V-am spus, eu cred in el, il sustin, dar asa ceva nu ai voie sa zici. El e acolo pentru a fi primul care sa-i ridice pe jucatori si sa creada in ei", a spus Anghel Iordanescu pentru Gazeta Sporturilor. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cinci ani de la tragedia din Colectiv. 65 de morți, suferință pe viață pentru sute de oameni și nicio schimbare
BRAT

Modifică setările cookies