Ce spune Burleanu despre naturalizarea lui Gnohere: "Noi, ca federatie, am propus acest lucru!"

Razvan Burleanu, presedintele FRF, spune ca Gnohere este un jucator foarte bun si ca procesul de naturalizare ar putea avea loc in cazul sau. Totusi, decizia ii va apartine in totalitate lui Cosmin Contra.

Burleanu spune ca Federatia a facut demersurile pentru a usura procesul de naturalizare al fotbalistilor. Chiar si asa, el dureaza ceva timp, iar Gnohere nu ar putea fi luat, de exemplu, in lotul pentru meciurile cu Serbia si Muntenegru, din Liga Natiunilor.

In acelasi timp, el spune ca sunt si alti jucatori care merita atentie in privinta naturalizarii, unul dintre ei fiind Postolachi.

"Noi ca federatie am propus o modificare a legislatiei astfel incat sa se poata largi baza de selectie la loturile nationale. Si azi se poate acorda cetatenia romana mult mai usor pentru cei care joaca in interiorul granitelor. Cat timp un jucator poate ajuta la indeplinirea obiectivelor, eu sunt pentru. Gnohere joaca foarte bine in momentul de fata la FCSB. Daca poate sau nu poate ajuta nationala este o intrebare care trebuie adresata selectionerului.

In mod cert el e un jucator care a demonstrat ca e foarte talentat. Pacat ca are 30 de ani. Daca avea vreo 23 cu siguranta era o miza mult mai mare pentru noi. Daca vine selectionerul si spune ca vrea naturalizarea, eu sunt de acord, bineinteles. Noi ca administratie reprezentam suportul pentru tot ceea ce inseamna loturi nationale. Daca un antrenor isi va dori un jucator, atunci cu siguranta vom face tot ce putem pentru ca el sa evolueze la lotul national. La fel cum am facut cu Postolachi (moldoveanul Virgiliu Postolache - n.red.).

Gnohere are vreo 30 de ani in momentul de fata. E o procedura prin care un stat poate acorda cetatenia. Deci Cosmin Contra trebuie sa ia in calcul si acest lucru, ca unui jucator nu i se poate acorda cetatenia dupa o zi pe alta. Dar sunt cu siguranta multi alti jucatori tineri in Romania care pot face parte la un moment dat din lotul reprezentativei. In niciun caz nu il poti avea pe Gnohere pentru meciurile nationalei din luna septembrie. Asta e clar",
a declarat Burleanu la DigiSport.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT