Când i-a anunțat Mirel Rădoi pe oficialii FRF că vrea să plece de la naționala României 

România s-a impus cu Armenia, scor 1-0, victorie care i-a dat posibilitatea să urce pe locul 2 în grupa J din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2021, 13:30
Data actualizarii: Marti 12 Octombrie 2021, 13:35

La finalul partidei cu Armenia, Mirel Rădoi a făcut un anunț neașteptat, declarând la conferința de presă că după ultimele două meciuri din grupă se va despărți de echipa națională. 

Potrivit surselor www.sport.ro/PRO TV, selecționerul României i-a anunțat pe oficialii FRF despre decizia sa în urmă cu o lună, după meciul cu Liechtenstein, din 5 septembrie, încheiat cu victoria tricolorilor, scor 2-0.

Rădoi: „Nu voi continua la echipa națională!”
 

E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia acesastă echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil să accept o ofertă. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță știau decizia mea. Așa a fost înțelegerea. Nu poate fi prelungit contractul fără voia mea. Poate să facă un contract și pentru următorii patru ani, lucrurile sunt clare! E devreme să spun acum dacă aș mai antrena naționala. Vreau să fiu zi de zi lângă jucători”, a spus Mirel Rădoi la conferință. 

Clasamentul Grupei J
 

1. Germania - 21 puncte

2. România - 13 puncte

3. Macedonia de Nord - 12 puncte

4. Armenia - 12 puncte

5. Islanda - 8 puncte

6. Liechtenstein - 1 punct

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies