VIDEO Rădoi și-a 'lăsat' succesor la națională. Pe cine a propus pentru postul de selecționer: "Nu ar putea fi altcineva" 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2021, 10:08
Data actualizarii: Marti 12 Octombrie 2021, 10:38

România s-a impus cu 1-0 în fața Armeniei și a urcat pe poziția secundă în grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022.

După victoria obținută pe stadionul din Ghencea, Mirel Rădoi a anunțat în cadrul conferinței de presă că se va despărți de echipa națională a României după ultimele două meciuri din grupă, cu Islanda și Liechtenstein.

Întrebat de jurnaliști pe cine ar vedea ca posibil înlocuitor pe banca tehnică a reprezentativei, Mirel Rădoi a declarat că nu este în măsură să își dea cu părerea pe acest subiect, dar a continuat și cu o afirmație rostită destul de serios, chiar dacă a lăsat impresia că glumește. 

"Nu aș putea recomanda pe cineva în locul meu, dar cred că în afara de Olăroiu nu poate fi altcineva. Trebuie să îl întrebați pe el dacă vine. Glumesc. Eu mi-aș dat nota 5, că am trecut clasa. Nu am rămas repetent!", a spus Mirel Rădoi la conferința de presă. 

Rădoi: „Nu voi continua la echipa națională!”
 

"E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia acesastă echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil să accept o ofertă. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță știau decizia mea. Așa a fost înțelegerea. Nu poate fi prelungit contractul fără voia mea. Poate să facă un contract și pentru următorii patru ani, lucrurile sunt clare! E devreme să spun acum dacă aș mai antrena naționala. Vreau să fiu zi de zi lângă jucători", a spus Mirel Rădoi la conferință. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!