"Cel mai bun succesor al lui Mirel Rădoi este Rădoi Mirel!". Selecționerul României, dorit în continuare la națională 

România s-a impus cu Armenia, scor 1-0, victorie care i-a dat posibilitatea să urce pe locul 2 în grupa J din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. 

 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2021, 11:47
Data actualizarii: Marti 12 Octombrie 2021, 12:38

La finalul partidei cu Armenia, Mirel Rădoi a făcut un anunț neașteptat, declarând la conferința de presă că după ultimele două meciuri din grupă se va despărți de echipa națională. 

În cadrul unei intervenții telefonice la "Ora Exactă în Sport", Dorin Goian a comentat informația transmisă de selecționerul României, explicând că, dacă nu există alte probleme de ordin contractual, Mirel Rădoi ar trebui să fie convins să rămână la banca tehnică a primei reprezentative. 

"Văzând rezultatele și jocurile bune ale echipei naționale din ultima vreme, nu cred că schimbarea antrenorului nu este o soluție. Mirel ar trebui să stea, dar situația o știe el, cel mai bine. Mi-e greu să cred că Mirel ar fi făcut această declarație, să renunțe la națională, doar pentru că îi expiră contractul. 

De obicei, pe Mirel nu îl mai poți întoarce din drum. Cei din conducere ar trebui să încerece să-l convingă, chiar dacă nu va fi ușor. Ar fi păcat, chiar dacă l-au blamat foarte mulți. În fotbal este nevoie de timp pentru a construi o echipă, pentru a crea o unitate. La echipa națională începem să regăsim aceste lucruri. Avem șanse mari pentru locul de baraj, suntem echipa care merită acest loc doi. 

Aveam nevoie de această victorie ca de aer, nu ar trebui să încercăm să găsim puncte slabe sau minusuri. Că nu a fost 4-0, asta e. Trei puncte sunt grozave, îi felicit pentru rezultat. Cel mai bun succesor al lui Mirel Rădoi este Rădoi Mirel! E plăcut atunci când i se scandează numele după un joc.", a declarat Dorin Goian la PRO X

Rădoi: „Nu voi continua la echipa națională!” 
 

E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia acesastă echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil să accept o ofertă. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță știau decizia mea. Așa a fost înțelegerea. Nu poate fi prelungit contractul fără voia mea. Poate să facă un contract și pentru următorii patru ani, lucrurile sunt clare! E devreme să spun acum dacă aș mai antrena naționala. Vreau să fiu zi de zi lângă jucători”, a spus Mirel Rădoi la conferință. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies