Nationala

Naționala lui Rădoi a ajutat Germania să devină prima echipă calificată la Mondialul din Qatar

Jucătorii ”Mannschaft”-ului visează deja la titlul suprem.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2021, 09:42
Data actualizarii: Marti 12 Octombrie 2021, 09:47

Pentru a deveni prima echipă calificată la Campionatul Mondial din 2022, în afara gazdelor de la Qatar, naționala lui Flick avea nevoie atât de o victorie în Macedonia de Nord, cât și de un pas greșit al Armeniei în meciul cu România.

Cele două condiții au fost realizate, după victoria nemților cu 4-0 și succesul la limită al ”tricolorilor” lui Rădoi, 1-0, așa că Germania a început deja să se gândească la titlul mondial.

Cifrele lui Flick: 5 meciuri, 5 victorii, golaveraj 18-1

”Această calificare precoce ne face să avem și mai mare încredere în noi. Bineînțeles că acum ne dorim să devenim campionii lumii”, a spus Kai Havertz, cel care a deschis scorul în întâlnirea de la Skopje.

Havertz a fost completat de mai experimentatul Goretzka: ”Mai sunt încă multe lucruri pe care trebuie să le punem la punct. Avem calitățile pentru asta, cu siguranță. Dar trebuie că continuăm cu toții munca și să transpirăm împreună”.

Elevii lui Hansi Flick au avut un parcurs perfect de la instalarea acestuia la cârma naționalei: Germania a câștigat toate cele cinci partide, golaverajul fiind 18-1!

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies