Sambata 08 Septembrie 2018, 13:59

Benzar nu a mai putut rezista si a rabufnit dupa meciul nationalei! Replica pentru Gigi Becali: "Asta ma deranjeaza cel mai mult!"

Romania 0-0 Muntenegru | VIDEO REZUMAT

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Romania a debutat in Nations League cu un egal contra Muntenegrului. La fel a inceput Romania si campania precedenta, cu un 1-1 cu Muntenegru.

Romario Benzar a fost integralist in echipa lui Contra, insa nu a reusit sa se evidentieze prin joc. La final, Benzar i-a dat o replica lui Gigi Becali.

"Normal ca ma deranjeaza, dar nu am ce face. Trebuie sa muncesc mai mult ca sa-i demonstrez ca se inseala. Nu-mi place ca se vorbeste despre mine. Multe lucruri care se spun despre mine sunt neadevarate si se poate verifica asta. Asta ma deranjeaza cel mai mult, pentru ca am si eu o familie si familia mea se uita la televizor!”, a declarat Benzar la finalul partidei.

Replica lui Benzar vine dupa ce patronul FCSB a declart ca jucatorul nu a mai progresat dupa ce a fost transferat de la Viitorul.Textul complet al scrisorii prin care 3 lideri PSD îi cer demisia lui Liviu Dragnea