Anghel Iordanescu i-a dat o tema lui Cosmin Contra! Ce trebuie sa faca selectionerul inainte de meciurile cu Suedia si Norvegia 

Romania nu a facut cele mai bune jocuri impotriva celor din Spania si Malta, dar inca este la mana ei in cursa calificarii si Anghel Iordanescu are cateva sfaturi pentru Cosmin Contra.

Anghel Iordanescu, care a calificat ultima oara echipa Romaniei la un turneu final, a vorbit in direct la PRO X despre meciurile echipei nationale si sansele de calificare ramase.

"Cred ca nationala Romaniei nu a avut un joc consistent, un joc coerent. Haideti sa fim sinceri, s-au facut greseli. Selectia este a antrenorului echipei nationale, rezultatele sunt tot ale lui. Ceea ce a deranjat din punctul meu de vedere a fost ca jocul a suferit foarte mult. E limpede in afirmatia mea, nu se pune sub nicio forma in acest moment schimbarea lui Cosmin Contra. Eu am incredere in el, acum este antrenorul echipei nationale si trebuie sa il sustinem. Este adevarat ca a fost criticat. A fost criticat de media, de oameni din fotbal, dar trebuie sa il sustinem in continuare pe Cosmin Contra. Imi amintesc ca pe Razvan Lucescu l-ati desfintat, si pe Piturca l-ati criticat si pe mine m-ati facut varza, dar una peste alta antrenorul echipei nationale trebuie sustinut. Eu nu spun ca pe mine nu m-ati criticat corect, pentru un meci al nationalei, sau pentru un joc, sau pentru un rezultat, dar nu uitati ca am 4 calificari la turneele finale. Dar critica este buna si Cosmin Contra trebuie sa o accepte si dupa aceste interventii ale oamenilor de fotbal sa analizeze mai bine ce a facut bun si ceea ce a facut mai putin bun", a spus Anghel Iordanescu la PRO X.

Urmatoarele doua meciuri ale Romaniei vor fi pe 12 octombrie in deplasare cu Insulele Feroe si pe 15 octombrie acasa cu Norvegia.

CUM ARATA CLASAMENTUL IN GRUPA ROMANIEIFULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Popa - MasterChef 2019

Laura, specialistă în domeniul finanțelor, vrea să demonstreze că este demnă de acest show și i-a îndulcit pe chef Hadad, Chelaru și Tudoran. "Doamne ajută de bărbatul care reușește să mă suporte"


06:51
Sergiu Nap si Oana Chele - MasterChef 2019

O stilistă și un scenograf au venit să facă artă în bucătăria MasterChef


03:00
Ramona Bumbac - MasterChef 2019

Ea este Ramona, are 40 de ani și a venit cu un preparat care i-a făcut pe chefi să se contrazică: "Mie mi se pare că femeia a ieșit din zona de confort..."


07:45
Andrei Popa - MasterChef 2019

Andrei Popa, ”Hipster Jesus”, a pregătit o farfurie care i-a dat pe spate pe cei trei jurați


06:43
. Denisa Chirilă - MasterChef 2019

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”


06:47
Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

00:29
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate

03:58
Gospodari Fără Pereche - Fetelor, alegeți-vă jumătatea!

00:30
Gunoiul imobiliar ”înghite” România. Construcțiile noi au poluat hectare întregi de teren
BRAT